ผิวขาวแบบธรรมชาติ

ผิวขาวแบบธรรมชาติ

ผิวขาวแบบธรรมชาติ
ผิวขาวแบบธรรมชาติ

ผิวขาวกระจ่างใสเป็นสิ่งที่สาว ๆ ไม่ว่าวัยไหนก็อยากได้ การมีผิวขาวและดูอ่อนเยาว์ไม่เพียง แต่จะทำให้คุณดูน่าสนใจ แต่ยังทำให้สาว ๆ มีความมั่นใจอย่างมากอีกด้วย แน่นอนว่าความสวยไม่อยู่เฉยหากผู้หญิงคนไหนอยากมีผิวขาวใสอย่างเป็นธรรมชาติอย่าพึ่งสารเคมีอันตรายในบทความนี้จะเป็นทางออกที่ดีของคุณ

อย่าลืมทาครีมกันแดดทุกครั้ง

ไม่ว่าจะอยู่ในบ้านหรือนอกบ้านอย่าลืมทาครีมกันแดด เนื่องจากครีมกันแดดจะช่วยปกป้องผิวของเราจากรังสีอัลตร้าไวโอเลต รังสีนี้มาจากดวงอาทิตย์ แสงทั้งจากหลอดไฟและหน้าคอมดังนั้นสาว ๆ ที่ไม่อยากให้ผิวหมองคล้ำอย่าลืมทาครีมกันแดดเป็นประจำและเลือกที่เหมาะกับสภาพผิวด้วย

ขัดผิวสัปดาห์ละครั้ง

การขัดผิวจะช่วยผลัดเซลล์ผิวที่ตายแล้วเผยผิวใหม่ที่ขาวขึ้น แต่การขัดผิวไม่จำเป็นต้องทำบ่อยเท่าที่ควรเพราะอาจรบกวนผิวของคุณมากเกินไปควรทำอย่างน้อยสัปดาห์ละครั้งด้วยผักหรือผลไม้ที่อุดมด้วยวิตามินซีเช่นมะขามและมะนาวขัดผิวเบา ๆ และล้างออกให้สะอาด .

อย่าปล่อยให้ผิวของคุณแห้งหรือเหี่ยวย่น

ควรดูแลด้วยการทาครีมบำรุงผิวเป็นประจำทั้งก่อนนอนและตอนเช้า ควรเลือกครีมที่มีอัลฟ่าอาร์บูติน การทาครีมบำรุงนอกจากจะช่วยให้ผิวขาวแล้วยังทำให้ผิวดูมีสุขภาพดีเพราะเราเติมสารอาหารให้เป็นประจำ

Clear white skin is something that girls, regardless of age, want. Having fair and youthful skin is not only But will make you look attractive But also gives the girls a lot of confidence as well Of course, beauty is not indifferent, if any woman wants to have naturally fair skin, do not rely on harmful chemicals, this article will be your best bet.

Don’t forget to apply sunscreen every time

Whether you’re indoors or outdoors, make sure you apply sunscreen. Because sunscreen helps protect our skin from ultra-violet rays. This ray came from the sun. Light from both the lamp and the face of the computer, so ladies who don’t want to get dull skin, remember to apply sunscreen regularly and choose one that suits your skin type too.

Scrub once a week

Exfoliation will help exfoliate dead skin cells, revealing new, white skin. But exfoliation doesn’t have to be done as often as it can be too disturbing to your skin.It should be done at least once a week with vitamin C-rich vegetables or fruits, such as tamarind and lemon, scrub gently and rinse thoroughly. .

Do not let your skin become dry or wrinkled.

Should be taken care of by applying a moisturizer regularly before bedtime and in the morning. Choose a cream containing Alpha Arbutin. Applying nourishing cream not only helps to whiten the skin, but also makes it look healthy because we add nutrients regularly.

ผิวขาวแบบธรรมชาติ

สนับสนุนโดย  macau8889

แนะนำติชม : shamwaritownhouse.com