เลือกทานอาหารที่ดีต่อสุขภาพ

เลือกทานอาหารที่ดีต่อสุขภาพ

เลือกทานอาหารที่ดีต่อสุขภาพ

อาหารและสุขภาพเป็นของคู่กัน การที่เราจะมีสุขภาพที่ดีการรับประทานอาหารถือเป็นอีกหนึ่งปัจจัยหลักในการดูแลตัวเอง เป็นการดูแลจากภายในสู่ภายนอก เราควรรับประทานอาหารให้หลากหลายพอดีในแต่ละวัน เลือกจากกลุ่มอาหารที่มีคุณค่าทางโภชนาการ 5 หมู่โดยเน้นที่โปรตีนและคาร์โบไฮเดรตที่ดีต่อสุขภาพรวมถึงวิตามินและแร่ธาตุ สิ่งสำคัญคือต้องหลีกเลี่ยงอาหารที่มีไขมันและอาหารที่มีคอเลสเตอรอลสูง

อย่างไรก็ตามนี่ไม่ได้หมายความว่าคุณจะไม่สามารถทานอาหารที่คุณชอบได้ แต่อาจไม่ดีต่อสุขภาพมากนัก แถมยังรู้สึกผิดทุกครั้งที่กินมัน แน่นอนว่าคุณสามารถทานเค้กชิ้นเล็ก ๆ ชานมไข่มุกหรืออาหารปิ้งย่าง แต่ระวังอย่าเผลอกินมากเกินไป เพราะถ้าคุณกินในปริมาณที่พอเหมาะจะดีต่อร่างกายและจิตใจและยังช่วยบำบัดอารมณ์ของคุณได้โดยไม่ต้องเสียสุขภาพอีกด้วย

ไม่ต้องเลิกทานในสิ่งที่ชอบแต่ให้เราลดปริมาณลงมา เพื่อสุขภาพที่ดีจะได้อยู่กับคนที่เรารักไปนานๆเพราะสุขภาพที่ดีรเป็นสิ่งสำคัญ

Food and health are a match for each other. For us to have good health, eating is one of the main factors in taking care of yourself. It is the care from the inside out. We should eat a variety of food each day. Choose from five nutritious food groups, focusing on healthy proteins and carbohydrates, as well as vitamins and minerals. It is important to avoid fatty and high cholesterol foods.

However, this doesn’t mean you can’t eat the food you like. But may not be very healthy Plus I feel guilty every time I eat it Of course, you can eat small cakes, pearl milk tea, or grilled food. But be careful not to accidentally eat too much. Because if you eat in moderation, it’s good for your body and mind, and can heal your emotions without sacrificing your health.

You don’t have to stop eating what you like, but let us reduce the amount. To stay healthy, you can spend a long time with your loved ones, because good health is important.

Breaking free from stress when we learn to take good care of our physical and mental health. We will be able to take care of ourselves and deal with stress and other obligations.

เลือกทานอาหารที่ดีต่อสุขภาพ

สนับสนุนโดย  macau8889

แนะนำติชม : shamwaritownhouse.com