เรื่องที่48 อาหารบำรุงเล็บ

เรื่องที่48

เรื่องที่48

  • อาหารบำรุงเล็บ

เล็บก็เป็นอีกจุดหนึ่งของการมีสุขภาพดี ที่เราไม่สามารถ จะปล่อยผ่านไปได้เช่นกัน และคุณผู้หญิงที่รักสวยรักงามนั้น มักจะชอบไว้เล็บยาวเล็กน้อย เพื่อให้เล็บได้รูปที่สวยงาม นอกจากนี้สาว ๆ บางคนยังชอบทาเล็บอยู่เป็นประจำ ซึ่งบาง ครั้งยาทาเล็บที่ไม่ได้บำรุงเล็บไปด้วยในตัวก็จะทำให้เล็บเหลืองเปราะและหักง่ายได้เช่นเดียวกัน แม้ผู้ชายก็ต้องดูแลเล็บ ด้วยเช่นกัน

สำหรับอาหารที่ช่วยบำรุงเล็บนั้นก็ได้แก่

* ส้ม                                        * แตงโม

* แตงไทย                               * แตงกวา

* สตรอเบอรี                           * มะเขือเทศ

* ปลาแซลมอน                       * อาหารทะเล

* ไข่แดง                                 * เนื้อสัตว์

* ธัญพืช

หากว่าเราต้องการที่จะบำรุงรักษาเล็บ นอกจากการใช้ ผลิตภัณฑ์บำรุงเล็บ ซึ่งเป็นการบำรุงเล็บจากภายนอกแล้ว ก็ ควรจะบำรุงเล็บจากภายในด้วยการรับประทานอาหารด้วย…

Nail nourishing food
Nails are another point of good health. That we can’t Will let through as well And the women who love that are pretty and beautiful Usually like to keep the nails long In addition, some young women still like to wear nails on a regular basis, sometimes the nail polish that does not nourish the nails too will make the yellow nails brittle and easily broken as well. Even men also need to take care of their nails.

For foods that help nourish the nails, including

* Orange * watermelon

* Cucumber * Cucumber

* Strawberry * Tomato

* Salmon * Seafood

* Egg yolks * Meats

* Grains

If we want to maintain nails in addition to using nail care products Which is nourishing nails from the outside, then it should be nourished nails from the inside by eating with …

  • ลดน้ำหนักและควบคุมน้ำหนักต้องตามกันมา

การลดน้ำหนักและการควบคุมน้ำหนักเหมือนกับเป็น พี่น้องที่คลานตามกันมา เพราะเป็นวิธีการหนึ่งที่จะช่วยทำให้ น้ำหนักของเราหยุดอยู่ในตำแหน่งที่เราต้องการเรียกว่าสวย อยู่ตลอดเวลาเลยทีเดียว

คนหลายคนคิดว่าเมื่อเราลดน้ำหนักมาอยู่ที่จุดที่เรา ต้องการแล้ว เราก็ไม่ต้องทรมานต่อไป สามารถรับประทาน อาหารได้ตามที่เราต้องการได้ แต่นั่นก็เป็นความเชื่อที่ผิด เพราะ คนที่ทําเช่นนี้ ร้อยละร้อยจะกลับมาอ้วนอีกครั้ง และอาจจะ อ้วนมากขึ้นกว่าเดิมอีกด้วย

Lose weight and control weight must follow

Losing weight and controlling weight is like being Brothers and sisters Because it is one way to help make Our weight stops in a position that we want to call beautiful. All the time
Many people think that when we lose weight to the point that we want, then we don’t have to suffer further. Can eat Food as we wish But that is a false belief, because those who do this The hundred percent will become fat again and may become more fat than before as well.

เรื่องที่48

ขอบคุณรูปภาพ : google

แนะนำติชม : shamwaritownhouse.com