เรื่องที่43 น้ำอัดลมไม่ควรสั่ง

เรื่องที่43

เรื่องที่43

  • น้ำอัดลมไม่ควรสั่ง

เครื่องดื่มยอดฮิตแต่เป็นเครื่องดื่มที่ไม่ดีต่อสุขภาพ อย่างหนึ่งก็คือ “น้ำอัดลม” ประเภทต่างๆ ไม่ว่าจะเป็นน้ำดำ น้ำเขียว น้ำแดง น้ำส้ม หรือว่าจะเป็นน้ำสีใดก็ตาม ล้วนแล้ว แต่ทำลายสุขภาพและความงามด้วยกันทั้งสิ้น

ในน้ำอัดลมนั้นไม่มีสารอาหารใด ๆ ทั้งสิ้น เพราะใน น้ำอัดลมมีส่วนผสมเป็นน้ำ น้ำตาล สีผสมอาหาร และโซดา การดื่มน้ำอัดลมเราจึงไม่ได้คุณค่าทางอาหารใด ๆ นอกจากจะ ทำให้อ้วน ผิวหยาบ ในเรื่องสุขภาพก็ทำให้กระดูกผุ และกัด กระเพาะอาหารของเราอีกต่างหาก

ดังนั้น หากว่าคราวหน้า เราไปรับประทานอาหารนอกบ้านก็ให้เราสั่งน้ำเปล่า หรือว่าน้ำผลไม้จะดีกว่าการส่งน้ำอัดลม เพราะแม้ว่าน้ำอัดลมจะทำให้เรารู้สึกสดชื่นได้ แต่ก็เพียงแค่ ชั่วคราว และทำให้เกิดผลเสียมากกว่าที่จะเป็นผลดี โดยเฉพาะ ในเรื่องสุขภาพและความงามของเรา

อย่าลืมใส่น้ำอัดลมลงในรายการเครื่องดื่มที่เราไม่ควรจะดื่มอย่างเด็ดขาด เพราะเป็นเครื่องดื่มที่ทำลายสุขภาพและ ทำลายความงามได้อย่างร้ายกาจที่สุดรองจากเครื่องดื่ม แอลกอฮอล์เลยทีเดียว…

Soft drinks should not be ordered.

Popular drink, but it is unhealthy drink One thing is the “soft drinks” of various types, whether black water, green water, red water, orange juice or any color water, all of which destroy health and beauty together.

In soft drinks, there are no nutrients at all, because they contain water, sugar, food coloring, and sodas. Drinking sodas, therefore, does not have any nutritional value, in addition to obesity, skin roughness in health, can cause the bones to decay and bite the stomach. Our food apart

So if next time We go out to eat and order water. Or whether fruit juice is better than sending soft drinks Because even though soft drinks can make us feel refreshed But it is only temporary and causes more harm than good, especially for our health and beauty.

Do not forget to add soft drinks to the list of drinks that we should not absolutely drink. Because it is a drink that destroys health Destroys the most insidious beauty after drinks Alcohol …

  • กินธัญพืช ผัก และผลไม้ เป็นหลัก

อาหารจำพวกธัญพืช ผัก และผลไม้ นอกจากจะเป็น แหล่งของวิตามิน แร่ธาตุ และคาร์โบไฮเดรตเชิงซ้อนที่มีคุณค่า แล้ว ยังเป็นกลุ่มของอาหารที่มีไขมันต่ำมาก ทำให้อิ่มนาน เพราะมีใยอาหารปริมาณสูง จึงเหมาะสำหรับผู้ที่ต้องการ ควบคุมน้ำหนัก นอกจากนี้ใยอาหารซึ่งมีคุณสมบัติอุ้มน้ำได้ดี จะช่วยในการขับถ่ายและดูดซึมสารพิษในลําไส้ โดยขับออกมา พร้อมกับอุจจาระ จึงช่วยป้องกันการสะสมของสารพิษ และลด อาการท้องผูก ริดสีดวงทวาร และลดอัตราเสี่ยงของมะเร็งที่ ลำไส้ใหญ่ได้…

Eat mainly grains, vegetables and fruits.

Cereal foods, vegetables and fruits, in addition to being a source of valuable vitamins, minerals and complex carbohydrates, are also a group of foods that are very low in fat, making you full for a long time because of high amounts of fiber. Therefore suitable for those who need weight control In addition, dietary fiber which has good hygroscopic properties Will help to excrete and absorb toxins in the intestines by expelling them together with feces Thus helping to prevent the accumulation of toxins and reduce constipation, hemorrhoids and reduce the risk of cancer. Large intestine …

เรื่องที่43

ขอบคุณรูปภาพ : google

แนะนำติชม : shamwaritownhouse.com