เรื่องที่29 สาเหตุของท้องผูก

เรื่องที่29

เรื่องที่29

  • สาเหตุของท้องผูก

สาเหตุของท้องผูกนั้นมีหลายประการ ก็ได้แก่ การรับประทานอาหารที่ไม่มีกาก การเดินทางไกล เครียด ดื่ม น้ำน้อย กินยาระบายเป็นประจำ พอไม่ได้กินก็ทำให้ไม่ถ่ายผู้ที่ตั้งครรภ์ ซึ่งหากว่าเราไม่อยากจะเป็นโรคท้องผูกก็ให้พยายามลดความเสี่ยงของการเกิดโรคดังกล่าว

สุขภาพนั้นเป็นเรื่องสำคัญที่เราจะต้องดูแล โดยไม่ใช่ให้เป็นโรคก่อนถึงค่อยมาดูแล แต่เราต้องดูแลตั้งแต่ยังไม่ได้เป็นโรคเลย เพื่อที่จะไม่ต้องมานั่งเสียใจทีหลัง เนื่องจากโรคบางโรคนัน้เมื่อเป็นแล้วก็รักษาหายลำบากจะต้องเสียเงินเสียทองและเสียกำลังใจไปมาก ดังนั้นมาดูแลสุขภาพของเราให้ดีกันดีกว่า โดยเริ่มจากการดูแลอย่าให้มีอากการท้องผุ้เป็นอันขาด…

Reasons for constipation

There are many reasons for constipation: eating without food. Long journey, stress, drink less water, take laxatives regularly When not eating, it makes it impossible to get pregnant. Which if we do not want to be constipated, try to reduce the risk of such diseases

Health is important for us to take care of. By not being a disease before coming to take care But we have to take care since it’s not a disease at all. In order to not have to sit and regret it later Due to some diseases, when he is healed and healed, he will lose money, lose gold, and lose a lot. So take good care of our health. By starting from taking care not to have an illness …

  • ร้อนนักต้องฟักเขียว

คุณสามารถดับร้อนในร่างกายได้ด้วยการรับประทานฟักเขียว จะนำมาต้มจืด ตุ๋น หรือผัด ก็แล้วแต่ความพอใจ ฟักเขียวมีคุณสมบัติที่ค่อนข้างเย็น เมื่อรับประทานแล้วคุณจะหายจากอาการร้อนใน เพราะฟักเขียวจะช่วยดับความกระหาย ช่วยให้คอชุ่มชื้น ระบายความร้อน แก้ท้องผูก ลดอาการบวมน้ำ เมืองไทยเราอากาศร้อนอบอ้าว ถ้าคุณรับประทานฟักเขียวอย่างสม่ำเสมอคุณจะไม่ค่อยเป็นแผลในปากและไม่ต้องเลียลิมฝีปากบ่อยๆ เมื่อปากแห้ง…

Hot, must hatch

You can quench the heat in the body by eating the green hatch to be boiled, boiled, stewed or stir-fried depending on your preference. Green hatching has relatively cool properties. When eating, you will recover from the heat. Because the green hatch will help quench the thirst Helps to moisturize the neck Cooling, relieve constipation, reduce edema Thailand, we are very hot. If you regularly eat hatching, you will rarely be wound in the mouth and do not have to lick the lips frequently. When dry mouth …

 

เรื่องที่29

ขอบคุณรูปภาพ : google

แนะนำติชม : shamwaritownhouse.com